Rookwaren

OPGELET: Door wettelijke bepalingen is het verboden om tabaksproducten zoals pijptabak en sigaren te verzenden. U kan deze afhalen in onze winkel te Leuven.

Wij bieden u een uitgebreid gamma van handgerolde (longfillers) sigaren uit de hiervan bekende landen aan.

We trachten zoveel mogelijk het voorhanden zijnde gamma van deze professioneel gemaakte lekkernijen in huis te halen.

Om dit te verwezenlijken en om de nodige know-how op te doen volgen we alles op de voet. Zo behaalden we het Habanos-specialist en het Oliva-ambassador-label.

Om dit te behalen zijn we ter plaatse de nodige kennis gaan opdoen en deze kennis toetsen we regelmatig aan de praktijk.

Het resultaat hiervan vindt u ook in onze humidors terug, wij bieden u een 800-tal verschillende modules van bekende merken bewaard in de gunstigste omstandigheden aan.

Om mee te genieten van en te delen in onze kennis bent u altijd welkom in onze zaak waar we u wegwijs maken in deze zeer fascinerende wereld!

Naast het grote assortiment handgerolde (longfillers) sigaren bieden wij u ook een gamma machinaal gemaakte (shortfillers) sigaren aan.

Deze behoren tot het Premiumsegment wat inhoud dat ze ook gemaakt zijn van eerste keuze geselecteerde tabakken. Deze sigaren bevatten dan ook 100% tabak!

Ook een paar huismerken hebben wij in ons assortiment.