Graham’s 1997 Apprentice

00555
€136,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Graham’s 1997 Apprentice 75cl is een porto uit Portugal van het merk Graham’s. Het valt binnen de groep porto onder de categorie Rode Porto Colheita.

De kleur/soort van deze porto is rood.

Het is een uitvoering van 75 cl en heeft een alcoholpercentage van 20%.

Bij een no-age-statement porto wordt er geen leeftijd op de fles vermeld. Vaak kiest de producent ervoor om geen leeftijd te vermelden als oudere porto wordt aangevuld met jongere. Volgens de regels moet de leeftijd immers altijd de jongste porto in de blend zijn, hetgeen niet wenselijk is als het grootste deel in de blend ouder (en dus waardevoller) is. Ook andersom kan men er voor kiezen om geen leeftijd te vermelden, wanneer overwegend jonge porto wordt aangelengd met een deeltje (heel) oude porto. In dat geval wordt het product vaak duurder in de markt gezet, en om die hoge(re) prijs te verantwoorden wordt er voor gekozen om geen leeftijd (die anders de jongste uit de blend zou zijn) te vermelden.

Tot slot hebben we nog enkele leuke weetjes en antwoorden op vaak gestelde vragen over deze Graham’s 1997 Apprentice 75cl porto voor je opgelijst:

– Deze porto werd gedistilleerd op 01/09/97. Dit is de datum waarop het rijpingsproces op vat werd gestart.
– Graham’s 1997 Apprentice 75cl werd gebotteld in 2022. Op dat moment eindigde het rijpingsproces en is de porto op fles gegaan.

Bewaar dit product voor later